Valmistus
Osa 1: Paahdettu kurpitsa
Halkaise myskikurpitsa puoliksi. Kaavi kurpitsan siemenet ja rihmat pois. Leikkaan tämän jälkeen kurpitsanpuolikkaan noin 1,5 cm:n siivuiksi, jotka asettelet leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Ripottele kurpitsaviipaleiden päälle hieman suolaa (n. 1 tl).
Laita kurpitsaviipaleet paahtumaan uunin keskitasolle 225-asteeseen noin 25 – 30 minuutin ajaksi. Kurpitsan kuori pehmenee valmistuksen yhteydessä, joten kurpitsan kuoriminen ei ole välttämätöntä. Kuori on lisäksi helpompi poistaa paahdetusta ja pehmeästä kurpitsasta.
Osa 2: keiton valmistus
Pilko puolikas sipuli ja chili pienehköksi silpuksi.
Laita leikattu sipuli ja chili kattilaan ja lisää joukkoon 5 dl kylmää vettä, kurkuma, kaneli, valkopippuri ja noin 0,5 – 1 tl suolaa. Anna liemen kiehua noin 15 minuuttia.
Lisää kattilassa olevan sipulimausteliemen joukkoon paahdettu myskikurpitsa ja kookoskerma.
Soseuta kaikki kattilassa olevat ainekset ja lisää tarvittaessa joukkoon hieman kylmää tai keitettyä vettä, jos sose tuntuu liian paksulta. Kiehauta lopuksi keittoa vielä pari minuuttia.