Avokado-suklaamousse marjoilla sopii ehkä paremmin tummasta suklaasta pitävien makunystyröille. Lisäämällä hieman sokeria tai valitsemalla joukkoon makeita marjoja, kuten mansikoita, saat lopputuloksesta sokerihampaan kolotukselle sopivamman.
Tämä makeahko herkku syntyy nopeasti sauvasekoittimen avulla ja on heti valmis nautittavaksi. Alun perin olen tämän reseptin löytänyt Soppa365-sivustolta. Sivustolla ohjeeseen liittyvistä kommenteista suurin osa kommenteista kohdistui nimenomaan siihen, ettei mousse ole tarpeeksi makea. Itsekin olen sitä mieltä, että enemmän kuin makea, on mousse kaakaoinen ja tuhti.
Moussen rakenne on kuitenkin todella ihanan herkullinen, eikä avokadoa maista lopullisesta tuotteesta. Huomaa kuitenkin, että avokado alkaa tummua kohtuullisen nopeasti, joten myös mousse tummuu säilytyksessä, vaikka maku onkin yhtä hyvä myös seuraavana päivänä.